JAHA Company is certified with ISO 9001:2015

JAHA COMPANY SH.P.K has been assessed and found to meet the requirements of  ISO 9001:2015

This certificate is valid for the following scope of operations:
Manufacture of explosives, drilling for mining, manufacture of ready-mixed concrete, quarrying of stone for construction, cutting shaping and finishing stone, general construction of building and civil engineering works, construction of highways and roads.

Click in the link to download Certificate: ISO CERTIFICATE

Jaha Company possesses heavy machinery

Jaha Company always look forward to get last machinery, and now Jaha Company has to many heavy machines which it used for different works and projects.

To see some of heavy machinery that we possesses you can look on services and go to various machinery and then you can find some photos of our machines.

Jaha Company përdorë Gurëthyes mobil

Jaha company ka marrë pjesë në gurëthyerjen e fraksioneve të ndryshme të autostradës.

Ne posedojm gurëthyes mobil të cilit i kemi përdorë në ndërtimin e rrugëve të ndryshme, duke përfshirë autostradën e parë në Kosovë dhe rrugë të tjera të ndryshme të financuara nga qeveria e Kosovës.

Jaha Co. sëbashku me partnerin e tij “AK-CON”

Jaha Company sëbashku me partnerin e tij “AK-CON” në fushën e ndërtimit të larë ka realizuar shumë projekte. Sëbashku me “AK-CON” ne kemi kryer një seri të ndërtimeve në zonën turistike për rreth bregdetit Adriatik në Shqipëri dhe në Astana, Kazakistan.

Ne kemi ndërtuar shumë objekte private dhe komerciale.

Më poshtë është një listë e disa ndërtimeve që JAHA Company & “AK-CON” kanë bërë në Shqipëri.

JahaCo&AKCON