Jaha Co. sëbashku me partnerin e tij “AK-CON”

Jaha Company sëbashku me partnerin e tij “AK-CON” në fushën e ndërtimit të larë ka realizuar shumë projekte. Sëbashku me “AK-CON” ne kemi kryer një seri të ndërtimeve në zonën turistike për rreth bregdetit Adriatik në Shqipëri dhe në Astana, Kazakistan.

Ne kemi ndërtuar shumë objekte private dhe komerciale.

Më poshtë është një listë e disa ndërtimeve që JAHA Company & “AK-CON” kanë bërë në Shqipëri.

JahaCo&AKCON