Teknologjia më e fundit e Shpimit dhe Minimit

Punët Tona

Çka ne bëjmë

PUNONI ME NE

Prezenca jonë në treg që nga 1999

Na Kontaktoni

Lajmet e Fundit

Dëshmitë e Punëve

Jaha Company është kompani mjaft serioze dhe e përgjegjëshme, ne kemi përfunduar sëbashku projektet më të mëdha infrastrukturore në Kosovë, siç është autorruga e parë në Kosovë, dhe Jaha Company ka perfërmuar shkëlqyeshëm të gjitha punët sipas kontratës.

Bechtel Enka
Bechtel Enka

Ne jemi mjaft të kënaqur me shërbimet të cilat na janë ofruar nga Jaha Company. Ata kanë furnizuar me beton projektet më të mëdha të ndërtimit në Prishtinë. Pra ata kanë ofruar kualitet dhe siguri në produktet e tyre.

JAHA Solar
JAHA Solar

Klientët tanë

bechtelEnkaLogoQeveriaKosovesIP-Kosak-conmarigonaresidence