Jaha Company ndërton rrugët e së ardhmes

Road Construction

 

 

 

 

 

 

 

Jaha Company posedon të gjithë teknologjinë e nevojshme, makinat dhe ekipin e kualifikuar në fushën e ndërtimit të rrugëve.

Ne kemi përfunduar një numër të madh të projekteve qeveritare për ndërtimin e rrugëve.

Rezultatet e tona janë me arritjen e kualitetit më të mirë.

Jaha Company posedon makineri të rëndë

 

various-machinery11-800x400

 

Jaha Company gjithmonë shikon përpara për të sjellur makinerinë më të fundit, dhe tani Jaha Company posedon shumë makineri të rënda të cilat përdoren për punë dhe projekte të ndryshme.

Për të parë disa nga makineritë e rënda që ne i posedojm, ju mund të i shikoni tek shërbimet dhe të shkoni tek makineritë e ndryshme dhe pëstaj aty ju mund të gjeni fotografi të makinave tona.

Jaha Company përdorë Gurëthyes mobil

Jaha company ka marrë pjesë në gurëthyerjen e fraksioneve të ndryshme të autostradës.

Ne posedojm gurëthyes mobil të cilit i kemi përdorë në ndërtimin e rrugëve të ndryshme, duke përfshirë autostradën e parë në Kosovë dhe rrugë të tjera të ndryshme të financuara nga qeveria e Kosovës.

Jaha Co. sëbashku me partnerin e tij “AK-CON”

Jaha Company sëbashku me partnerin e tij “AK-CON” në fushën e ndërtimit të larë ka realizuar shumë projekte. Sëbashku me “AK-CON” ne kemi kryer një seri të ndërtimeve në zonën turistike për rreth bregdetit Adriatik në Shqipëri dhe në Astana, Kazakistan.

Ne kemi ndërtuar shumë objekte private dhe komerciale.

Më poshtë është një listë e disa ndërtimeve që JAHA Company & “AK-CON” kanë bërë në Shqipëri.

JahaCo&AKCON