Na Kontaktoni

Thirr apo dërgo kërkesë ne formën tonë online për pyetje gjenerale rreth Jaha Company dhe shërbimet që ne i ofrojmë. Ne jemi në shërbimin e juaj.!

ADRESA POSTARE

Rr. “Ismail Qemajli” 150,
10000, Prishtinë
Kosovë

CONTACT INFO

Tel: +383 38 401 234
E-Mail:  info@jahacompany.com  ; jahacompany@gmail.com
Web: www.jahacompany.com