7

Prodhimi i Betonit

Betonierat janë të vendosura në mënyrë strategjike në dy pjesë të kryeqytetit. Njëra e vendosur në Sllatinë në zonën e Aeroportit dhe tjetra në veri të Prishtinës në Besi, poashtu të pajisura me teknologjinë më të avancuar duke garantuar kualitetin e betonit.

Betoniera I

Betoniera I, është e vendosur në Sllatinë afër Aeroportit “Adem Jashari”, dhe posedon teknologjinë më të fundit të prodhimit të betonit.

Betoniera II

Betoniera II – “Extra BETON” është e vendosur në veri të Prishtinës në Besi – në magjistralen Prishtinë – Podujevë, dhe posedon kualitet të lartë të prodhimit të betonit.

Makineria e Betonit

Ne posedojm të gjitha makineritë e nevojshme të betonit si Mixera të betonit, Pompa të betonit etj…

Kualitet i Prodhimit

Ne jemi të fokusuar në teknologjitë të cilat e përmirësojnë aftësinë tonë për të prodhuar kualitetin më të lartë të betonit.

Prezantimi i Jaha Company

Suksesi jonë vjenë nga një mirkuptimë i madh me klientët tanë, i tërë JAHA COMPANY është e përkushtuar që të ofrojë shërbime të jashtëzakonshme dhe me vlera.

Shkarko: Jaha Company Presentation