Road Construction

Ndërtimi i Rrugëve

Ne ndërtojm rrugët e së ardhmes, me përkushtimin më të madh.

Machinery

Ne posedojm makineri të ndryshme për ndërtimin e rrugëve, ashtu sic mund ta shihni në foto të ndryshme. 

Projects

Jaha Company ka kompletuar numër të madh të projekteve qeveritare për ndërtimin e rrugëve.

Quality

Rrugët të cilat ne i kemi ndërtuar janë të njohura për kualitetin e punëve dhe ne kemi numër të madh të Certifikimeve në këtë aspekt. 

Lidership

Ne udhëheqim nga posht, duke shfaqur integritet dhe duke u mbështetur në fakte për të vazhduar përpara.

Prezentimi i Jaha Company 

Suksesi jonë është i ndërtuar nga një bashkpunim i thell me klientët tanëm për të cilët  JAHA COMPANY është e përkushtuar të për të ofruar shërbime dhe vlera.

Shkarko: Jaha Company Presentation

 

CIFA SPRITZ SYSTEM 2 “CSS-2”

CSS2

CIFA SPRITZ SYSTEM 2 “CSS-2”,  Truck-Mounted Spray Concrete Boom Pump

Shkarko: CSS-2 Brochure