1

Shpimi

Ne në Jaha Company përdorim teknologjinë më të avancuar të makinave të shpimit, si: Furukawa nga Japonia, Montabert nga Franca/Gjermania, Sandvik nga Finlanda etj…

Ekipi i shpimit

Ne kemi ekipin më të mire të shpimit të cilët manipulojnë me makinat e shpimit. I tërë ekipi menaxhues i punëve të shpimit është i edukuar mire në këtë fushë.

Teknologjia e Shpimit

Ne përdorim teknologjinë më të fundit të shpimit nga kompanitë më të njohura në botë për teknologji të shpimit. Ne përdorim teknologjinë nga Gjermania, Franca, Japonia, Finlanda etj…

Shërbimet më të mira të Shpimit

Ne në Jaha Company me ekip të kualifikuar dhe teknologjinë më të fundit, ne ofrojmë shërbimet më të mira në treg për Shpim.

Na Kontaktoni

Ne jemi kompania më e mire në treg në Kosovë dhe rajon për punët e shpimit, prandaj mos hezitoni na kontaktoni.

Vlerat tona janë të qarta – të orientuara nga klientë

Suksesi jonë vjenë nga një mirëkuptim i thellë me klientët tanë, për të cilën e tërë  JAHA COMPANY është e përkushtuar të ofrojë shërbime dhe vlera.

Prezantimi i Jaha Company

Një pamje e përgjithshme  të shërbimeve të Jaha Company mund të i shihni në prezentimin e mëposhtëm.

Shkarko:  Jaha Company Presentation