Punët e Shpimit & Minimit në autostradën e parë në Kosovë

Jaha Company ka përfunduar të gjitha punët e shpimit dhe të minimit në ndërtimin e autostradës së parë në Republikën e Kosovës. Tani Jaha Company është duke i kryer të gjitha punët e shpimit dhe minimit në ndërtimin e autostradës së dytë në Kosovë në konzorcium me partnerin tonë Bechtel-Enka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *